Instagram Error: Unsupported get request. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Ervaring:
Werkzaam als personal trainer in de sportschool en eigenaar van mijn eigen online coaching bedrijf Rvpersonaltraining waarbij ik mensen coach naar hun next level lichaamstransformatie!


Ik heb onderhand 6 jaar ervaring in de krachtsport en mij in die tijd flink gespecialiseerd in training, voeding, lifestyle en alle andere factoren die met resultaat halen te maken hebben door meerdere opleidingen, cursussen en zelfstudie te volgen. Waaronder de Bayesian bodybuilding PT opleiding (Nu Henselmans PT cursus), de PT acedemie, meerdere musclecamps, practical nutrition en momenteel de Volledige N1 educationcertification en meerdere webinars/seminars om mijn kennis te blijven uit breiden en het maximale uit mezelf en mijn klanten te kunnen halen!

Ik heb meerdere fotoshoot protocollen achter de rug en ben van plan om dit jaar mijn eerste powerlifting competitie te doen met mogelijk een bodybuilding wedstrijd in het verschiet.

Visie:
Geen enkel plan of methode is perfect en zal altijd moeten afgestemd en bijgesteld moeten worden aan de persoon zijn voorkeuren, historie, huidige situatie en genetica.

Hierdoor ben ik van mening dat het in de hand nemen van een professional die je verantwoordelijk houd en je de kennis en de tools meegeeft waar je in de toekomst zelf mee verder kunt een grote stap naar je droomlichaam is!

Door alle factoren van een persoon in kaart te brengen en hier een duidelijk en realistisch plan voor op te stellen kunnen de resultaten erg snel gaan!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen die next level transformatie te geven en het maximale uit deze personen weten te halen op elk vlak waarna ze ook zelf verder kunnen met resultaat boeken en de zin van de onzin kunnen scheiden in deze soms grote wirwar aan informatie en adviezen die te vinden zijn online!

Klik hier

Shop

Before

Image

After

Image
Image
Image
Image
Image

Stel een vraag aan Jamal

No item found!