De officiële pagina van Jamal

Mijn verhaal

Mijn naam is Jamal Sinnema en ik ben trotse eigenaar van GetVital4U. Als ondernemer en coach heb ik jarenlang ervaring op gedaan als professional binnen deze branche.

Je kan van mij verwachten als Influencer dat ik mezelf beschikbaar stel voor bedrijven om hun producten te promoten. Ik ben als Influencer actief op het platform Instagram waar ik wekelijks meerdere fitness gerelateerde content op post.

Ik ben influencer omdat ik naast het ondersteunen en coachen van trainees ook een voorbeeld functie wil aannemen voor Fit Nederland.

Deze voorbeeld functie betekent veel voor mij omdat ik voor veel mensen een inspiratie bron wil zijn om te gaan sporten of om gezond te leven. Daarom is het motto van mijn onderneming ook GetVital4U!

 

Hobby’s

Mijn grootste hobby is de fitness lifestyle. Dit is dan ook mijn mantra. Hierdoor let ik op mijn voeding, ik slaap niet tot laat uit, want dan mis ik een maaltijd en ik kan niet elke zaterdag avond stappen, want alcohol is schadelijk voor je spiermassa.

Het zijn uiteindelijk allemaal keuzes die je maakt in het leven en tenslotte prioriteiten die je stelt maar de progressie die je dan ziet…. Daar doe ik het voor!

Instagram

Introductiefilmpje Gladiator Jamal

Portfolio foto 1

Image

Portfolio foto 2

Image

Portfolio foto 3

Image

No item found!

Mijn nieuwe social media post

Image

Mijn nieuwe social media post

Image

Mijn nieuwe social media post

Image

No item found!

Neem contact op met Jamal