Fitness-influencer stuzhuk dmitriy zijn corona verhaal

Via verschillende media komen er verschillende berichten naar buiten over de Fitness-influencer stuzhuk dmitriy. Wij deden onderzoek en trokken onze eigen conclusie.

De oekraïense fitness-influencer stuzhuk dmitriy is helaas overleden. Hij laat drie kinderen en een ex vriendin achter. Wij willen dit artikel beginnen door vooral de nabestaanden sterkte toe te wensen. Via verschillende media zagen wij verschillende verhalen over deze man naar voren komen. Wij waren benieuwd wat hier nu echt aan de hand is en deden ons eigen onderzoek. Aan het einde van dit artikel delen wij verschillende bronnen. Dit zodat jij ook je eigen conclusie hierover kan trekken.

Hij beschreef via zijn instagram dat hij midden in de nacht wakker werd omdat zijn nek was opgezwollen en hij moeite had om te ademen. De volgende dag begon hij te hoesten, maar had hij geen koorts. Zelf dacht hij in het begin dat dit misschien kwam door het vele sporten, de voeding die hij tot zich had genomen en de airconditioning die constant aan stond.

Toen hij terug kwam uit Turkije heeft hij meteen onderzoek laten doen. Hij had een echo laten maken van zijn longen en hij had voor de zekerheid een covid test laten doen. Deze bleek positief te zijn.

Hij beschrijft dat hij de volgende dag direct is opgenomen in het ziekenhuis nadat hij hierop had aangedrongen. Toen hij daar was bleek dat in het ziekenhuis een renovatie gaande was en dat het ziekenhuis overvol was. Er waren zelfs mensen die op de gang moesten slapen. Ook beschreef hij dat er geen eten in het ziekenhuis was. Hij had de hoop dat dit veranderd en dat er een speciale afdeling komt voor corona.

Uiteindelijk kreeg hij een kuur voorgeschreven en mocht hij een zuurstof apparaat meenemen naar huis. Dit omdat de doctoren aangaven dat het zuurstofgehalte in zijn longen erg laag was. Hij had goede hoop weer te genezen en beschreef zijn eigen toestand als stabiel.

Helaas bleek dit niet zo te zijn. Uiteindelijk blijkt zijn hart er mee op te houden. Je gaat niet dood aan corona, je gaat dood met corona. Zijn ex vriendin gaf via haar Instagram aan dat hij was overleden. Hij laat drie kinderen en zijn ex vriendin achter.

Bron 1
Bron 2
Bron 3