Next level transformatie coaching Robin Veltkamp

Training:
Een persoonlijk trainingsplan afgestemd op jouw lichaamssamenstelling, doelen, mogelijkheden en wensen. Er wordt gekeken naar hoe vaak je kunt trainen, hoe lang je kunt trainen per keer, welke mogelijkheden je tot je beschikking hebt in de sportschool maar ook wat nou daadwerkelijk realistisch en haalbaar is binnen jouw huidige situatie. Het plan moet niet alleen optimaal op papier zijn maar het moet vooral optimaal in de praktijk werken, dit 2e punt is erg belangrijk en komen we samen tot.

Oefeningstechniek:
Om zoveel mogelijk resultaat te boeken en blessurevrij te blijven is het erg belangrijk dat je een goede techniek hanteert tijdens de oefeningen. Als online coaching klant heb je toegang tot de oefeningsdatabase van RVpersonaltraining zodat je van elke oefening een uitgebreid filmpje kan kijken met bijbehorende uitleg zodat je je eigen techniek kunt optimaliseren. Ook kun je je eigen techniek laten controleren middels video feedback en heb je de mogelijkheid om eenmalig een technieksessie met mij af te nemen!

Voeding:
Bij voeding is het belangrijk dat we niet alleen kijken naar het aantal calorieën, en macro’s maar ook naar de uiteindelijke kwaliteit van het dieet. Ik ga je tijdens het traject leren hoe je zelf je voeding bij kunt houden en hoe je zelf je eigen voedingspatroon samen kunt stellen zodat je zoveel mogelijk bewustzijn over voeding krijgt en zelf leert omgaan met dingen zoals uiteten, feestjes, feestdagen enzovoort. Je krijgt een uitgebreide voedingsgids waar alles in staat wat je moet weten om je voedingspatroon zo optimaal en lekker mogelijk te maken en krijgt ondersteunende video’s, mails & artikels om zoveel mogelijk kennis omtrent voeding te krijgen.

De voeding gaat met een combinatie van verschillende methodes die moeten aansluiten bij jouw huidige situatie, dit kan macro tracking zijn middels myfitnesspall of andere apps zijn maar kan ook in combinatie met een uitgeschreven voedingsschema door mij op basis van jouw productvoorkeuren.

Lifestyle:
Het onder controle krijgen van je slaap & stress zijn 2 hele belangrijke punten die een grote impact gaan hebben op je resultaat in training en voeding, hierdoor ga je wekelijks gegevens verzamelen omtrent je lifestyle en gaan we hier stapsgewijs doelen instellen om deze te verbeteren. Als deze eenmaal optimaal zijn gaan de andere 2 ook met sprongen vooruit!

Progressie bijhouden:
Het bijhouden van je progressie is een belangrijk onderdeel van het coaching traject. Ik ga je leren welke punten belangrijk zijn om bij te houden bij het boeken van resultaat en waar je aan kunt zien dat je vooruitgaat. Dit zorgt er mede voor dat de motivatie hoog blijft en je duidelijkheid en inzicht hebt in je vooruitgang en op tijd bijgesteld worden. Denk hierbij aan het bijhouden van een training en voedingslogboek, het bijhouden van je lichaamssamenstelling en het in kaart brengen van verschillende leeftstijlfactoren die van invloed kunnen zijn op je progressie.

€ 130,- incl. BTW

€130.00