Voedingscoaching traject Robin Veltkamp

Hoeveel contact kan ik krijgen met mijn coach?
In principe heb je altijd de mogelijkheid om Robin Veltkamp een bericht te sturen en hij zal in principe binnen 24 uur antwoorden. Het evaluatie/feedback moment zal 1x per week plaats vinden via de mail op een vaste afgesproken dag.

Kan iedereen deelnemen aan het online coaching traject?
Ja! Zolang je voldoet aan de eisen van: Wie geef ik coaching en wie niet

Is het te combineren met dag en nachtdiensten?
Ja, de schema’s worden aangepast aan jouw huidige situatie, dag en nacht diensten zijn niet optimaal maar hier word geprobeerd zoveel mogelijk om heen te werken om toch zoveel mogelijk resultaat te boeken!

Moet ik de hele dag uit bakjes eten?
Nee, integendeel als je de gidsen, video’s en alle kennis die ik je toestuur zoveel mogelijk toe pas zal dit bijna niet van toepassing zijn. Wel kan het handig zijn om bepaalde producten voor een aantal dagen van te voren voor te bereiden.

Moet ik supplementen gebruiken?
Een supplement is altijd een toevoeging op je huidige voedingspatroon en levensstijl, in de basis is geen enkel supplement noodzakelijk mits je een goed opgezet voedingspatroon hebt. Toch kunnen enkele supplementen wel bijdragen aan je gezondheid of een kleine boost in de sportschool. Hierover vind je meer informatie in de voedingsgids en zal ook per persoon verschillen dus het kan best zijn dat ik de ene persoon wel supplementen aanraad en de andere juist van de supplementen af help omdat het alleen maar geld kost en niks anders bijbrengt!

Ga ik alleen maar kip/rijst/broccoli eten tijdens het traject?
Absoluut niet! Ik ben een groot voorstander van dat je alles mag eten binnen je voedingspatroon binnen de juiste marges. Als je de kennis uit de voedingsgids en ondersteunende mails & Video’s gaat toepassen leer je hoe je zelf je eigen voedingspatroon kunt samenstellen en aanpassen zodat je niet alleen gezond en voor je doelstelling optimaal eet maar het ook nog eens lekker is en op lange termijn vol te houden is!

Hoe lang duurt het totdat ik resultaat zie?
Dit is compleet afhankelijk van jouw startpunt en inzet natuurlijk! Na de intake en bij de eerste voedingsopzet zal ik een richtlijn geven wat ik denk dat je kunt afvallen in een bepaalde periode!

 

€ 39.95- incl BTW

€39.95