De officiële pagina van Bart Toebes

Missie:

Inmiddels zit ik al zo’n 7 jaar in de fitnesswereld en ik heb echt al met van alles geëxperimenteerd. Van Intermittend fasting tot IIFYM. Verder heb ik mijzelf 2x over klaargestoomd voor een fotoshoots en 1 keer voor een bodybuildwedstrijd in de Men’s Physique klasse.

Ik vind dat ik in dit vak nooit ben uitgeleerd en ik heb dan ook al meerdere opleidingen en cursussen gevolgd waaronder de AALO, Bayesian Bodybuilding (Menno Henselmans PT), Perfect Performance clinics, Be The Brand, Chivo Healthcoach en diverse seminars en webinars.

Mensen helpen vind ik echt het mooiste wat er is. Ik mag mij graag inleven in andermans situatie om daarbij tot een passende oplossing te komen. Als jij bereid bent om te veranderen, dan ben ikde persoon die je kan helpen.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Ik kan me goed voorstellen dat je soms niet meer weet wat je nu moet geloven. Door de diverse wetenschappelijke opleidingen die ik gedaan heb krijg je van mij altijd een uitgebreide onderbouwing op je vraag.  Het is leuk dat je weet wat je moet doen, maar doordat je ook weet waarom je iets moet doen maakt dit dat je je nieuwe leefstijl kunt volhouden.

 

Visie:

Mijn visie is dat je niet je hele leven het gevoel moet hebben dat je aan het diëten bent. Trainen moet vooral erg leuk zijn. En daarnaast zou je je toch ook graag fit willen voelen?

Het mooie is dat dit gewoon samengaat met resultaat halen mits je daarvoor de kennis en tools in huis hebt.Niemand heeft dezelfde wensen, dezelfde belastbaarheid, dezelfde omgeving, etc. Bij mij ga je trainen als een professional waarbij ieder programma altijd volledig op het individu wordt afgestemd.

Wanneer jeeenmaal die kennis en inzichten bezit,zal je leven een stuk leuker worden en wordt het harde werken absoluut beloond!

Dat wil toch iedereen? Anderen gingen je al voor. Ik luister graag naar de dingen waar je tegenaan loopt en zou je daarbij graag willen helpen om daar een passende aanpak voor te bedenken.

Before

Image

After

Image

Shop

Artikelen met tag bart

The Essentials - Volledige opleiding

Image

Be the brand

Image

Aalo

Image

De Henselmans PT Cursus

Image

Gecontroleerd door bodybuildinginfo.nl

Image

Stel een vraag aan Bart